maanantaina, lokakuuta 02, 2006

Seksuaalisuudessa kohtaavat tarve, tarjonta sekä kilpailu


Kuva: ~  https://www.iltalehti.fi/perhe/a/2012060415664217 - |*


***



Uutisointia puhuttaa nyt myös Suomessa vahvat epäilyt lapsiin kohdistuvista nimenomaan internetin välityksellä alkaneista seksuaalisista hyväksikäytöistä. Pinnalle on tullut jäävuoren huippu. Eläinkunnassa ei ole laadittuja lakeja suvunjatkamiselle, siellä toimivat vahvemman lait ja voimakas tarve lisääntymiseen ainoana päämääräpitoisena mallina itse elämäntarkoituksessa.

Linkki keskusteluun----------------> Kopauta <----------------- .="" span="">


Eläinkunnassa toimivat luonnonlait. 

Vanhempien kasvattamat jälkeläiset ovat valmiit lisääntymiseen heti, kun sukukypsyys saavutetaan. Selvää "ikärajaa" vuosina ei ole, on vain luonnonlaki, joka tuntuu nenään ja vaistoihin sekä toisinpäin sisältä tulevana tarpeena tehdä jotain. 

Ihmiset ovat rakentaneet lait - sukukypsyyden käyttämisen osalta - selkiyttämään veteen piirretyn viivan. Sukukypsyys biologisesti saavutetaan aikaisemmin, kuin laki sen sallii toimintana ja mieli sen täysin ymmärtää. 

Seksuaalisuus on luonnossa markkinointia ja mainontaa

Urokset ovat komeita ja sijoittuvat näytösalttarille valiintumisten kohtaamiseksi. Naaras katsoo usein vierestä, kun uros taistelee itselleen lisääntymisen oikeuden. Soitimella oleva urosmetso on naaraille komea näky ja paras kalisuttaja saa palkinnon. 


Uros on geenistöltään aina taistelutilanteessa ratkaistaessa perimän siirtoa eteenpäin

Länsimainen markkinatalous on ulottanut markkinoinnin ja mainonnan kaikille elämän aloille. Mainostetaan niin miehekkäitä mammuttimaastureita, naisellisia ja eroottisia vaatteita kuin tunteisiin vetoavia palveluita mm. keräyksinä. 


Koko elonkaaremme on täynnä mainontaa

Mainosihmiset ovat keksineet myös nuoret, jopa alaikäiset markkinoinnin alttarille, jossa mm. piiloseksuaalisuudella on näkyvä osansa. Alaikäiset ovat löytäneet mainosvälineen vailla vertaa; internet on täynnä mm. chat-palstoja, joissa sivustot ovat täynnä nuorten tyttöjen ja poikien kuvia photoshopattuina, aseteltuna ja edukseen järjestettynä aikuisten mainosmaailman mukaisesti. Nämä kuvat ovat kaikkien nähtävillä. 


Internetpalstat ovat markkina-aluetta verhottuna yhteenkuuluvuusryhmien keskusteluihin

Osa nuorista ei olisi tiennyt "kaunistaa" itseään esittelykuntoon, ellei markkinaviesti aikuisten maailmasta olisi heitäkin tavoittanut. Sitä nuoret ja lapset perässä, mitä aikuiset edellä. 

Suosituimmalla chat-palstalla Suomessa on viisi miljoonaa potretti- yms.kuvaa ja 367.000 nuorta/lasta esittelyssä. Kävijöitä sivuilla on joka päivä satoja tuhansia ja niiden joukkoon mahtuvat myös nämä epänormaalit helpon voiton tavoittelijat. Tällä sivustolla rekisteröityneiden käyttäjien keski-iäksi on laskettu 19 vuotta, toisaalta monet nuoret ilmoittavat ikänsä korkeammaksi, kuin se onkaan. 


Uros ja mies on aina testaustilanteessa kykyjensä osalta; 

on kysymys viehätysvoimasta ja tarpeesta kokeilla myös varttuneemmalla iällä kykyjen ja keinojen toimivuutta. Uros on aina markkinatilanteessa naaraiden ja naisten valintatilanteissa. Ihmisissäkin monesti naiset katsovat vierestä kun miehet vertailtuvat; nokkelin, vahvin ja huomaavaisin vahvalla itsetunnolla saa palkinnon ikiaikaisessa taistelussa seurustelusta ja sen jälkeisestä suvunjatkannasta. 


Mieheltä eivät lopu tarpeet, suvunjatkantakyky normaalisti säilyy loppuelämän

Osa varttuneista miehistä on valinnut itselleen "helpon" markkinatien kykyjensä, taitojensa ja huomaavaisuuden testaamiseksi; se on internet, joka on täynnä tarjontaa aikuistenmaailmassa. Viime vuosina tähän tarjontaan on tullut nuorten ja lapsien omat sivustot ja chattipalstat, joilla on nyt varhaisteineinä ja lapsiaikuisina kuvamarkkinat, joista on helppo valita kohteita. 


Kyseessä on tarjonta- ja kysyntätilanne, jossa alaikäisen mieli ei usein ymmärrä, mitä on tekemässä

Lisäksi teiniytyvällä tytöllä on tarve alkaa kokeilemaan omaa viehätysvoimaa; kaikkien tyttöjen äidit tietävät tämän. Tässä kohtaamispisteessä syntyvät lakien mukaiset rikokset. Nettipalstoilta löytyy helppoja "uhreja" tarpeisiin omissa ikäluokissaan onnistumattomille miehille. 

Kun luontainen tavoittelu ei ota onnistuakseen, on kentäksi valittava sellainen, jossa onnistuminen omille tarpeille onnistuu. Nuoret tytöt ovat suojattomia, he ovat luonnonmukaisesti testausvaiheessa itsekkin ja tähän miehet iskevät kiinni. 


Kokemus käyttää hyväkseen kokemattomuuden

Vastuu varttuvasta nuoresta jää unholaan. Vanhempien osuutta kasvatuksessa, koulimisessa ja opastuksessa ei voida unohtaa. Tietokoneessa on myös OFF-nappula. Alaikäisten hyväksikäyttö kohtaa myös toisen ilmiön tyttöjen lisäksi pojissa, joista pieni osa varttuneista miehistä on kiinnostunut. Tämä toiminta on täysin luonnonvastainen; urokset keskenään eivät voi lisääntyä ja eläinkunnassa tämä saman sukupuolen keskinäisesiintymä on erittäin harvinainen, sen luonnottomuuden vuoksi. 


Ihmisillä vastaava tilanne alaikäistilanteessa varttuneemman tahon osalta on sairautta ja vastoin luonnollista kehittymistä

Yhteiskunta hoitakoon sairaat asianmukaisesti pois yhteisöllisyydestä. Luonnossa nämä erikoistilanteet eliminoituvat tavallansa. Seksuaalisuus alaikäisten osalta on myös kasvatuskysymys. Vanhemmilla on velvollisuus valmentaa lapsensa kohti yhteiskuntamme mukaisia normistoja myös viattoman esittelyn, itsensä markkinoinnin ja mainonnan osalta. 


Vanhempien tulee ymmärtää oman nuoruutensa kautta lapsiensa kehittyminen ja muuttuva maailmanmeno

Varttuneemmat ihmiset, lähinnä miehet ovat vastuussa omasta kyvystään ja jos se ei onnistu omassa kategoriassa, niin silloin on aika ajanut ohi ja "helppoa" tavoittelua, manipuloimalla kokemattomia ja alaikäisiä ei tule sallia. Yhteiskuntaelämä on vastuuta itsestä ja toisista. Luonnonlait ovat meillä ihmisilläkin. 

--


|* Kuva haettu 08102021 - syynä lähinnä tämä kirjoitus YLE-uutisoinnista ~  https://yle.fi/uutiset/3-12134189  - otsikolla:

"

Vaasalaisvaltuutettu kirjoitti tyttöjen paljastavasta pukeutumisesta, ei saa seurauksia: "Hän on korostanut, ettei uhri ole koskaan syyllinen"

"

Ei kommentteja: