keskiviikkona, helmikuuta 22, 2017

Isänmaan turvallisuus – ”paras puolustaja on suomalainen itse”*


(Hallitus julkisti uuden puolustuspoliittisen puolustusselonteon eilen 16. helmikuuta 2017 |1 – nyt puolustusministeri Jussi Niinistö sai olla raivaajan asemassa; tarvitaan lisää, lisää ja vielä kerran lisää rahaa aseisiin, välineisiin, palkkoihin ja uusien uhkien torjuntaan – kaikilta ilmansuunnilta)


[ … kansalainen Erkki on jo pidempään ihmetellyt, miksi valtaa pitävä ei osaa arvostavasti ja näkyvästi kunnioittaa kansakuntamme vakaata enemmistötahtoa pelikortista nimeltä Nato – Erkki tietää yli 50 prosentin osuuden kansastamme jo yli kymmenen vuoden ajan antaneen vastauksen: ”Ei kiitos Natolle”

  … kansalainen Liisa tietää, että sota tappaa naisten synnyttämiä poikia, sillä nuo nuorukaiset ovat aina ”etulinjassa”. Liisa asettaakin toiveensa taitavaan ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan, jossa ulkopolitiikka on etusijalla. Liisa tietää että osaavimmat ulkoministerit ovat kokeneita ammattilaisia avoimin silmin niin itään kuin länteen. Turha manipulatiivinen johdattelu West trolling’ na idän eli Venäjän uhasta |2 on tarkoitushakuista provosointia omaa kansaa kohtaan … ]
|* Edesmennyt Isänmaamme sinivalkoinen ääni, Mannerheim ristin ritari ja jalkaväen kenraali Adolf Ehrnrooth lausui kuuluisat sanat – Suomi on hyvä maa, ja sitä puolustaa parhaiten suomalainen itse” ** – tätä on syytä kunnioittaa myös he, jotka eivät todellisesta sodasta tiedä ja/tai ymmärrä mitään.
|** ~ http://www.hollilla.com/reader.php?action=thread&thread=841100 – sisältää 240 lukijakommenttia.


Suomen kansa on aina hyväksynyt oman armeijan, yleisen asevelvollisuuden ja riittävät aseet olla kokoomme nähden merkittävän puolustuskykyinen ja omaehtoinen valtio – idän ja lännen vedenjakajalla.

Emme tarvitse sekaantumista suurvaltapolitiikkaan, jota natokytkös vääjäämättä olisi, koska Yhdysvallat on aina Naton sotilasjohtaja. Emme halua olla taistelualusta, emmekä osallinen USA/ Naton sotiin ja taisteluihin. Nato – Isäntämaa pöytäkirja |3 oli kohtalokas virhe, jonka allekirjoittajaksi laitettiin puolustusvoimain komentaja, kenraali Jarmo Lindberg |4.

Miksi kukaan ei ole kertonut kuka, ketkä tai mikä kutsuu tuon Nato – Isäntämaapöytäkirjan Nato/USA taistelujoukot Suomeen – esimerkiksi Lappiin? Miksi tätä ei ole selvitetty kansakunnallamme, joka lopulta aina maksaa kaikki ne virheet, joita valtapoliitikot tekevät? Olisiko nyt aika selostaa yksityiskohtaisesti miten tuo sotajoukkojen kutsu maahamme tapahtuisi?


Hyytävä historia maamme luovutuksesta

Historiaa tuntevat muistavat kuinka Saksan kolmannen valtakunnan asevoima Wehrmacht astui maaperällemme ottaen koko Pohjois-Suomen sotilaallisesti haltuunsa, Neuvostoliiton tieten. Olimmehan juuri nipan napin selvinneet Talvisodasta – torjuntavoittajina. Tuli kuitenkin kiire ”suur-suomeistamaan” maatamme, osin revanssilla – osin Saksaan luottaen; astuimme jopa vanhan rajan yli – vieraalle maalle. Loppu onkin historiaa.


Radikaaliehdotus unohdetulle kansalle, joka aina lopulta ruumiit pesee

”Annamme yksinkertaisen neuvon - Kansa hyväksyy nuo omien Puolustusvoimien määrärahakorotukset ja lisääntyvät asehankintakustannukset, jos valtaa pitävät poliitikot oivaltavat kertoa Natoa hyljeksivälle kansalle, ettemme enää keskustele Natosta - emmekä leiki natokortilla |5 - emme siis hae jäsenyyttä Natoon. Lopetetaan ”eipäs-juupas” -jaarittelu. Jos ja kun kansa luottaa tuohon ilmoitukseen - antaa se hallitukselle luvan kaikkiin noihin hyvin perusteltuihin asehankintoihin, koska tarveseloste on kirkas: 

"Suomi hoitaa itse oman turvallisuuspolitiikan taitavalla ulkopolitiikalla ja riittävällä itsellisellä puolustuskyvyllä - ääritilanteissakin".

Emme voita selvästi vahvempiamme - siispä huolehdimme luotettavalla ja puolueettomalla ulkopolitiikalla, ettei synny epäselvyyttä välillisestä uhastamme ketään kohtaan!” – vastinkommentti mediatekstiin ~ http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005090512.html[HS]


Olisiko vihdoin aika tunnustaa kansamme laaja ja perusteltu mielipide kansamme turvallisuusohjeesta?

Mikäli valtapoliitikot haluavat kansansa luottamuksen, on aika ryhtyä tekoihin ja antaa arvo kansalaisille, jotka tietävät paljon enemmän omasta todellisesta turvallisuudestaan kuin kaukana arjen harmaudesta leijuvat poliitikot. Tässä kohtaa tulee aina mieliin taitamaton ulkopolitiikka ennen Talvisotaa ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/01/talvisodan-viimeisella-rannalla-jotain.html

Lopuksi

Kansakuntamme tietää erinomaisen hyvin, ettemme me ole olleet uhattuna, miltään ilman suunnalta. Tätä uhkaa luodaan tietoisesti – osin valtamedioiden taholta. Kuuluisimpana Helsingin Sanomat, joka jo edesmenneen kolumnisti Olli Kivisen johdolla kävi käännytyssotaa lukijoitaan kohtaan |6 – Natoon liittymisen puolesta. Ollin työtä näyttää jatkavan HS-toimittaja Kari Huhta |7.


Meillä on myös toisenlaisia ääniä –

 … avoimin silmin itärajankin taakse |8 katsonut tohtori ja evp. ev. Pekka Visuri, joka osaa faktapitoisesti rauhoitella tilannettamme, joka on jatkunut täytenä rauhantilana jo yli 70 vuotta. Pitää muistaa Ukrainan erityisyys, Krimin historia ja Itämeren ominaisuus Venäjän toiseksi tärkeimmälle kaupungille – Pietarille, unohtamatta Kuolan niemimaata, jossa sijaitsevat maailmanlaajuisen ydinasesodan toinen tasapainoakseli – strategisten ydinsukellusveneiden huolto- ja varustelusatamat.


Muutetaan linja ja heitetään Nato-pelikortti pois –

 … meillä, näin ”sveitsittymisen” ja neuvottelukykyisyyden kasvu-uralla riittää luotu välittäjähyödyllisyys |9 - niin idälle kuin lännelle. Me emme saa luoda minkäänlaista välillistä uhkaa mihinkään ilmansuuntaan.

Arvaan sanoa, että se lähempi ydinasesuurvalta hyväksyy ilman varaumallisia vastatoimia puolustusvalmiutemme määrärahakorotukset ja asehankinnat, kunhan pidämme huolen, ettei maahamme tule millään tavoin muita uhkaavia vieraita hyökkäys- ja taistelujoukkoja – edes harjoittelemaan.  Laivastovierailujakin otamme vastaan kaikista maista – emmekä hyljeksi minkään valtion aluksia.


Tekstiin liittyvä numerointi lisätietoihin



EKSTRA

Tarjolla on myös yllättäviä ajatuksia – Naton sijasta. Yleisenä tietona, että kiinalaiset sanoivat jo pari tuhatta vuotta sitten kaksi tänäänkin toimivaa viisautta: ”Pidä ystävät lähellä ja viholliset kaukana” ja ”Ellet voita vihollistasi – tee siitä ystävä”, ja tässä yllättävä ajatus ~ https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/raju-ehdotus-strategian-professorilta-suomen-liittouduttava-venajan/ -



Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä


...
AL | US | PZ | T | VU | BL | BL | FB | FB | BLOG 124315

DOC Isänmaan turvallisuus_17022017 – Microsoft Word Starter
PVM 17022017





|822|

Ei kommentteja: