sunnuntaina, elokuuta 27, 2017

Saadaanko makuuhuoneisiin liikettä – onni ratkaisee!





Media ja some repesivät, kun demaripomo Antti Rinne innosti kansallisiin synnytystalkoisiin [1. Ajatus oli ja on reipas, tarpeellinen ja toivottava, mutta esittäjältä puuttui riittävä karisma kertoa asiasta, johon tarvitaan parisuhde, onni ja halu yhdistää rakkaus yhteiseksi hedelmäksi. Nyt makuuhuoneissa on liian vähän liikettä – se on tosiasia.
[1 ... Aihe on vakava suomaisuuden näkökulmasta. Sana oli joko hyvä tai huono, riippuen miltä tulokulmalta katsoo. Pj. Rinne halusi olla topakan hauska, ja räväytti muissa yhteyksissä positiivisen yhdyssanan loppuosan. Maailmanlaajuisesti ihmispopulaatiota ajatellen, nuo talkoot ovat liiankin ahkerassa käytössä, ainakin jos kysymme mielipidettä korpifilosofi Pentti Linkolalta. ~ https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/antti-rinteen-synnytystalkoot-poyristytti-demaritkin-toi-mieleen-kolmannen-valtakunnan-ja-kansallissosialismin/6547168#gs.0vIDqnk -


On vaarana, että viimeinen suomalainen blondi kuolee sukupuuttoon joskus vuoden 2150 jälkeen – Ilomantsin korvessa (tällä menolla), siksi alhaiseksi on kotoperäisten suomalaisten synnytysinto laantunut. Edellisen kerran oltiin näissä syntylukemissa joskus 1860-nälkävuosina, jolloin meitä ei ollut kuin kolmannes nykyisestä populaatiosta. [2

Väestökasvu on ulkomailta tulevien varassa. Haluammeko tätä vai löydämmekö keinot luoda toivoa, intoa ja halua lisääntymiselle – kotoperäisten myötä vahvistamaan suomalaista identiteettiä --- ?


Mikä alentaisi ensisynnyttäjien ikää, nythän ensimmäinen pyöräytetään noin reilu kolmikymppisenä!

Evoluutio loi naisen hedelmällisimmilleen jo alle 20-vuotiaana. Takavuosina ei ollut harvinaista, että ensimmäinen syntyi jo tässä vaiheessa. Nykyään on tunnettua, että hedelmällisyyshoidot ovat lisääntyneet vuosi vuodelta – miksi, sitä en rohkene arvioimaan.

Tänään on jo vajaa nelikymppisiä ensisynnyttäjiä, synnytykseen latautuen jo selviä riskitekijöitä. Voimme vai päätellä elämäntyylistämme jotain – kiire, itsekkyys, halua kokea nuoruuden hurmaa – pitkä opiskelujakso – stressi – nämäkö vaikuttavat korkeahkoon ensisynnytysikään.

Entä epäonnistuneet yritykset, tiedämmekö riittävästi kaikista syistä miksi ihmisiä koetellaan suurella surulla hedelmättömyydestä?

Miten vaikuttavat lääkkeet, kemiallinen ennaltaehkäisy, ravintolisäaineet – aivokemikalisaatio, mielenterveys, psyyke – pelko huomisesta, epävarmuus, huoli pärjäämisestä ja lopulta epäluottamus huomiseen – emme koe innostavaa halua, vai mikä?
...

Valtiovallalla on kaksi tärkeää tehtävää – ylläpitää työllistymisen mahdollisuuksia sekä luoda turvaa huomiselle. Tässäpä tehtäviä huomisen hallitukselle – nykyisellä ei sitä mitä ilmeisimmin enää ole.

Emme aina tarvitse lisää, enemmän ja nopeammin – vaan yhteenkuuluvuutta, uskoa huomiseen ja tarpeelliseksi tuntemisen nektaria, joka innostaisi myös tuohon niin mukavaan makuuhuonetyöskentelyyn.

...
Joitain huomioita lisääntymisestä ja sen jarruuntumisesta ---

Nyt ensisynnyttäjät kehittyneissä maissa ovat jo keskimäärin yli 30 vuotiaita,

Liikalisääntymisen osalta Nallen ei tarvitse markkinatalousmaissa huolestua,
[ siemennesteen uimarit ovat väsyksissä ja vähenemään päin ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/50918-katoavatko-valkoisen-miehen-siittiot - ]

 … sillä miesten siittiöiden uimakyky ja laatu ovat heikentyneet siksi tehokkaasti 9], että arvokkaisiin hedelmöityshoitoihin ei ole kuin varakkaimmilla varaa. Mitä sitten tästä suuntaavasta evoluutio-ohjauksesta syntyy, niin onkin sitten perinnöllisyystieteen harjoittajien ammattilaji.

Sen me tiedämme, että muinaisen Egyptin faaraoiden jälkeläiset osaksi degeneroituivat sisäsiittoisuudessaan. Pankkiiri Björn Wahlroosin kerrotaan maininneen, että lastenteko tulisi saattaa huutokauppaan, ilmeisesti tavoitteella, että ihmiskunnan populaatiolisäys saadaan aisoihin – huutokauppa olisi kuulemma parempi ilmiö kuin Kiinan yhden lapsen politiikka.

Koko ylläolevaan liittyvä teksti saatavilla ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/03/bjorn-wahlroosin-erikoiset-ripulista.htmltäältä.

Tavoittelemme kohden kuolemattomuutta,

vaikka olemme osasena siinä koko ajan. Jokainen on syntymässään todistajana katkeamattomasta jatkumosta – ja täsmälleen yhtä pitkästä jatkumosta, oli havaitsija sitten vuoden – tai 110 vuoden ikäinen. Nimittäin paluumatka kaikkeuden alkuun on aina yhtä pitkä – täsmälleen. Tästä syntyy meille ylivoimainen ymmärrysloukku – aika onkin tasan samassa syklissä oli havaitsija minkä ikäinen tahansa.

Elämän lopullinen kysymys


Lopulta herääkin kysymys mitä evoluutio hallitsee ja harkitsee sopeumajärjestelyistään – niin, se ei ole kiinnostunut sinun eikä minun elinkaaresta (olettaen vain, että olemme saaneet perintönä ja kasvatuksena kaiken sen, että jaksamme edelleen lisääntyä ja kasvattaa...), mutta siitä se on kiinnostunut kuinka jatkat sukua – sillä siinä piilee jo olemassa oleva kuolemattomuus – kaikilla elävillä yhtä pitkänä ja kaikilla jo eläneillä tasan samasta alkaneena 10].

Koko ylläolevaan liittyvä teksti saatavilla ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/02/saikeista-haivahdys-kuolemattomuutta.htmltäältä.

EKSTRA
Miehessä pitää olla suorituskykyä! ~ http://www.hs.fi/tiede/art-2000005340612.html -
Ranskassa ei tarvita synnytystalkoita ~ http://www.hs.fi/elama/art-2000005339799.html -
.

Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä – neljän lapsen isä, 2 x 4v. ja 29 ja 36v.

US T VU FB FB BL BL BL BLOG 149534

DOC synnytystalkoot_25082017.doc – OpenOffice Writer
PVM 25082017

612_5724

Ei kommentteja: