lauantaina, huhtikuuta 06, 2013

Pääministeri Juha Sipilä?


Keskusta on käynyt pohjilla ja on nyt nousussa. Emme enää pohdi Paavo Väyrysen roolia 1] Keskustassa – ehkä sitten seuraavissa eduskuntavaaleissa ja siitä merkittävän läpimenon kautta ulkoministerin roolia -kuitenkin. Pääministeri on on jo nyt Keskustan näkökulmasta selvä – se on uusi puheenjohtaja Juha Sipilä, joka saattaa lopullisesti yhdistää maaseudun 2] ja kaupungin 3]?


Oli moni, kuten itsekkin epäilevänä miten Keskustan käy, kun tempaistiin politiikan untuvikko uuninpankolta – mutta reaalimaailmasta, yrityselämästä. Sipilä on ollut yrittäjä, työllistäjä ja menestyjä. Tietää myös osinkoverot ja piirakkakakkarat, joissa olevaa itua ei nykyhallitus tunnu käsittävän.


Sipilä on lisäksi maltillinen ja systemaattinen

Hallitus jatkakoot, jos osaa, ellei niin sitten ennenaikaiset vaalit ”. Sipilä on jo ainakin itseltään saattanut kysyä onko meillä Suomen kansalla varaa ylläpitää Kataisen sextettiä. Oppositiosta Sipilä osaa asiaosiot, ja perussuomalaisten Timo Soini erinomaisesti herneet, melonit ja kireät kypärän remmit kuin kaislikkohauetkin.

Timo Soni johdattaa edellä olevasta huolimatta puolueensa kolmanneksi – koska noin viiskymppisten väkevää äijäenergiavirtaa virtaa edelleen – olisi vain saatava enemmän sisäsiisteyskurssin 4] käyneitä estraadille.


Keskusta + Perussuomalaiset!
[ … juuriltaan täsmälleen samoilta apajilta; juurevat mullat jaloissa sekä kaupunkien hikeentynyt äijäenergia = Suomen suurin puolue, varsinainen kansanliike … ]

Radikaalisti ajatellen Soini aloittaa Sipilän kanssa neuvottelut puolueidensa yhdistämisestä – näin syntyisi jäseneroamisten jälkeenkin ylivoimaisesti Suomen suurin puolue ja selvä hallituspäävastuun kantaja – juurevasti aitosuomalaisia.


Nykyhallitus hajoaa milloin tahansa –

kitkutus ei nyt riitä tämän valtakunnan johtamiseen. On löydyttävä vastuuta, näköaloja, ja mikä tärkeintä; luottamusta ja vahvaa kättä viemään vieläkin raskaampia uudistuksia läpi – tämä yhteisöveron alennus ei ollut kuin pintaraapaisu siihen, missä olemmme – Olemmehan maailmanlaajuisessa työn uudeleenjaon taistelussa! *] ---


Kansa kaipaa uudenlaista pääministeriä – joka on tehnyt tavallista työtäkin

Turuilta ja toreilta kuuluu jo paljon arkikansan mietteitä uuden pääministerin olemuksesta ja henkilöstä - arvuutellaan Sipilästä pääministeriä. Onhan Juha ollut yrittäjä omalla rahalla ja riskillä – siis ymmärtää arkielämän realiteettejä. Tuntuu vieläpä rehdiltä – ei ole ollut koko ikäänsä ”vain” poliitikko, tehnyt siis oikeaa työtä – eikä osaa valehdella tai kauniimmin muuntaa asioita vain omaksi edukseen.


Onko meillä ollut koskaan yrittäjäpääministeriä?

Miltä vuodelta muuten löydetään historiasta ensimmäinen pääministeri, joka on yrittänyt menestyksekkäästi omin avuin ja aikaansaanut oikeita töitä tavallisille ihmisille, ja jotka ovat motivoituneina olleet aloittamassa joka arkiaamuista työpäiväänsä?
...
Mitä muuten Jykke, Timppa ja Juttis ovat muuta kuin politiikkaa aikaasaaneet ansiolistaansa? -tätä kansa kysyy, vähättelemättä yhtään politiikanhoidon vastuullista tehtäväkenttää!



VIITTEET
2] [2006] ”Kasvun loputtua palaamme juurillemme” - http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2006/03/kasvun-loputtua-palaamme-juurillemme.html -






Asianosaisille ystävällisesti ---

Ilkka Luoma



...
OT
Pääministeri Juha Sipilä?

(Mediakaan ei oivaltanut Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän oivaltaneen ja vihjanneen heti puoliväliriihen ensiesitelyssä eduskunnalle – mitä yhteisöveron alennuksen vastapainoksi operoitu osinkoveromuutos vaikuttaa todellisuudessa – eduskunnassa Sipilä sanoi ja kysyi jotain sellaista, mikä meni hallitusministerien ymmärryksen yli)



...
Sent

kimmo.tiilikainen@eduskunta.fi;presidentti@tpk.fi;jussi.halla-aho@eduskunta.fi;timo.soini@eduskunta.fi;matti.putkonen@perussuomalaiset.fi;eero.heinaluoma@eduskunta.fi;jutta.urpilainen@vm.fi;paavo.vayrynen@keskusta.fi;Sasi Kimmo;jan.vapaavuori@tem.fi;taru.tujunen@kokoomus.fi;jyrki.katainen@vnk.fi;timo.laaninen@keskusta.fi;puheenjohtaja@keskusta.fi;juha.sipila@eduskunta.fi;




...
AL_BLOG[16579]_IL
---05042013---

Ei kommentteja: