perjantaina, lokakuuta 06, 2017

Kokoomuksesta omistetaan paalupaikka!



Luotettava mielipidetutkimus [1 kertoo Kokoomuksen olevan ykkönen [21,1%]. Keskusta kantaa vastuuta alemmilta kannatusportailta. Keskustan - ja liikkuvat kannattajat varoittavat näiden mielipidetiedustelujen kautta omiaan – antamalla varoituksen – pääministeri Juha Sipilä - ”Terävöitä päämääriä ja pidä linjasi, nyt ei olla liikeyritysjohdossa, ollaan yhteiskuntajärjestelmän johdossa!”


Arvostusta yli rajojen - aina Tamminiemeen asti. Juha Rihtniemi.


Kokoomus saa perustakseen suuren kannatuksen hyvin toimeentulevilta taseidensa ja maallisen omaisuuden vartijoilta. Omistamiseen on täysi oikeus ja omaa saa jopa muurein puolustaa. Kokoomuksen asennementaliteetti repii yhteiskuntaamme kahtia [2 – olemme jakaantumassa menestyjiin ja syrjäytyviin [3.

Kaikki eivät jaksa oravanpyörässä. Evoluutio ei luo tasavahvaa eloyhteisöä, menestymiserot ovat aina läsnä – evoluutio haluaa kilpailua. (Ääri)tuloerot kasvavat [4 – tähän Kokoomus pyrkii ---

Tässä kirjoitus vuodelta 2013 kertoo Kokoomusnuorten irtiotoista, kuten aina ennenkin:

Kokoomusnuoret peruslinjoilla!

Papin kaapuinen rautakypärä kokoomuslainen a´la Kari *] on menneisyyttä. Kokoomus on toivo ja työmies (millään tavoin tässä halventamalla rehtiä työmiestä) – Kokoomus on myös yleispuolue, joka menetti identiteettinsä 1] ja arvoaatteensa.

Tänään Kokoomus Nuoret ry ottaa irtiottoa nk. ”ukkokokoomuksesta”, jossa virtaa kataismaiset asiasisällöttömät hokemat hyvinvoinnista, työntekemisestä, natotuksesta ja läntisestä itsepintaisuusväittämistä. Kokoomus oli pitkään suurin puolue – nuori puheenjohtaja oli antanut uskoa, voimaa ja tavoitehakuisuutta.





Mersun takapenkki rämetti Kokoomuksen materiaaliseksi kulutusyhteiskuntapuolueeksi, jossa mahtailevat näyttö- ja vertailutalouksien 2] airueet. Kokoomus oli tehnyt suuren harppauksen pois sellaisesta, jossa oli arvot ja aatteet. Nämä arvoaatteelliset karkasivat kalluppien mukaan Keskustaan ja Perussuomalaisiin.


Kokoomus Nuoret räväytti irtiotolla

Nyt peräänkuulutetaan reippaasti soinilaisten ja halla-aholaisten teesejä – hyväksymällä ”kiihotuksen kansanjoukkoja” vastaan sekä lakkauttaisivat vähemmistövaltuutetun tehtävät ja viran. Kokoomusnuorista on tullut reviiripuolustajia 3]

Tasavero juoksuttaa yhteiskuntaa kilpailutilanteeseen, voimakkaammin kuin progressiot, joista luodaan nyt vihervasureiden voimin kansalaispalkan 4] alkeita. Kokoomusnuoret eivät halunne vapaamatkustajia, vaan yrittämistä, oveluutta, peliä ja menestymistä – ainakin materiaalisin mittapuin.


Suomi kuuluu suomalaisille,

ja arvaan, että kokoomusnuoret huutavat aitosuomalaisuuden perään – ”Suomi on hyvä maa, ja sitä puolustaa parhaiten aitosuomalainen itse” -näin suunnilleen nuorten ihannoima edesmennyt isänmaan sinivalkoinen ääni, kenraali Adolf Ehrnrooth 5] usein maalaili.


..
Suomesta puuttuu aito oikeistolainen puolue,

sille perustoja luodaan perussuomalaisten äärisiivistä, Itsenäisyyspuolueesta kuin vielä järjestäytymättömistä liikkeistä, joita muhii jo pinnan alla. Soiniintuneiden halla-aholaisten mielenliikkeitä arvaillaan – puhumattakaan hakkaraislaisten orastavista mielenvärähtelyistä.


Huuto menneisyydestä – IKL?

Ajaako Kokoomus Nuoret ry ukkopuoluettaan katsomaan totuutta silmiin? Reivaako kokoomusnuoret ikiaikaisista Ilkka Kanervan 6]maailman avoinna suuntaan tai toiseen” ideologiasta selkokieliseen isänmaan puolustamiseen, historia-arvojen nostoon sekä perinteelliseen 'aito Suomi, hyvä itsenäinen Suomi' suuntaan?


Nuorten kapina – vai kapina jo laajemminkin?

Kokoomuksessa saattaa muhia muutoinkin voimakas pinnanalainen kapinaliike saamattomuutta kohtaan – aika on jo muutoksille ja vahvoille johtajille; ehkä vain Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujusen vahva persoona puolueen sisällä on pitänyt muutosvoimat toistaiseksi aisoissa.


Kokoomus luo nahkansa –

sillä sen taustajoukot ovat jo kyllääntyneet väripalettihallitukseen 7], joka ei kykene ajamaan aitokokoomuslaisia aatteita kansakuntamme hyväksi. Reivaus alkaa puheenjohtajan vaihtumisesta – eroava pääministeri ei voi olla puolueensa keulakuva, sillä sextetti on elonsa illassa ja jo ”kreikka III” saattaa suistaa hallituksen nurin, koska pinna palaa lopulta kärsivällisimmiltäkin myötäilijöiltä.


Ehkä Suomen huonoimman hallituksen pääministeri - Jyrki Katainen, joka pakeni kesken kansansan antaman valtakirjan EU-Brysseliin.


EKSTRA


Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

US VU T BL BL BL FB FB FB BLOG 152627

DOC Kokoomus_06102017.doc – OpenOffice Writer
PVM 06102017

505_4940

Ei kommentteja: