tiistaina, marraskuuta 07, 2017

West trolling media lisää kierroksia – Natoon!






Lännenmiehen media vannoi vastaavansa idänmiehen väitettyyn propagandaan. Näin on tapahtunut; syntyi West trolling manipulaatio [1, jonka tavoitteena on luoda Venäjän uhkaa, jopa vihaa – vähintään alitajuntaamme. Nyt West trolling media sai pahasti siipeensä kun kansakuntamme jyrähti – ei Natoon – 59 prosentin voimalla! [2

USA on nyt työntynyt Itämerelle – Venäjän kotivesille

Historiasta voisimme nostaa Kuuban, joka kutsui Neuvostoliiton apuun, kun US oli rahoittanut ja aseistanut sinällään epäonnistuneen maihinnousun Kuubaan [3 – tätä ennen USAF oli pommittanut Kuuban lentokenttiä – muistamme miten US reagoi – syntyi Kuuban ohjuskriisi [4, joka purkautui läheltä III Maailmansotaa.


Itämeri – rauhan meri, jonne jengattiin Ukrainan uhka!
[ … ” … keskustelimme rauhasta! … -presidentti Sauli Niinistö tavattuaan US puolustusministeri Mattisin … ” ~ https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/alykkokenraali-suomeen-lukutoukka-tietaa-alastaan-ja-sotahistoriasta-tuhansien-niteiden-verran-myos-suomen/6646100#gs.v8xEPJo - ]

West trolling media kehitti Ukrainan tapahtumille jatkovarren Krimin kautta Itämerelle – väitteellä että Itämeren tilanne on kiristynyt. US Navy höyrysi paikalle ja suuria taistelu- ja rynnäköintiharjoituksia järjestettiin – Viron Ämariin jopa niin, että edellinen US presidentti Barack Obama nimesi rynnäkköharjoituksen kohteenkin – Venäjän [5.


Entä nyt, kun Ruotsi haluaisi liittyä YK' n ydinaseiden kieltosopimukseen?

Ote West trolling mediasta:
” … Yhdysvaltojen puolustusministeri ja Naton pääsihteeri ovat varoittaneet suorasukaisesti, että ydinsopimuksen allekirjoittaminen vaarantaa sotilasyhteistyön … ” -Yle


Allekirjoittaneen kommentti:
... Näyttää siltä, ettei amerikkalaisten suora puuttuminen Ruotsin sisäisiin asioihin ei häiritse meidän suomalaisten nykyvaltapoliitikkojen sielunelämää. US haluaa uhkauksin estää Ruotsia allekirjoittamasta ydinasekieltosopimusta.

Meillä Suomessa ei edes YK' n ydinaseet kieltävää sopimuksen allekirjoitusta amerikkalaispelon edessä uskallettu harkita, saati sitten allekirjoittaa. Sen sijaan natottajat Suomessa hirnahtavat herneet nenään, kun Venäjä kysyttäessä ilmoittaa reagoivansa, jos sen rajanaapuri tärkeimmällä maarajallaan sattuisi kansan vastustuksesta huolimatta liittymään lännen sotakoneistoon Natoon”


Suomeen lennähti US puolustusministeri ”Mad dog - hullu koira” James Mattis, Afganistanin sotaveteraani – sodasta joka alkoi 2001 ja jatkuu yhä *


US maailmanpoliisipelote perustuu näihin - ovat luokassaan ylivertaisia, mutta helposti upotettavia


Hullu koira tuli tunnetuksi hyytävästä lausahduksesta: … [ ote – Mtv ] lempinimellä hullu koira, kun James Mattis sanoi, että ”sotilaan on oltava kohtelias, ammattimainen mutta valmis tappamaan jokaisen vastaantulijan”, mutta nyt meidän presidentti Sauli Niinistön mukaan puhuttiin vain rauhasta!

Ote Mattisin vierailun West trolling uutisoinnista:
Presidentti Niinistö keskusteluista USA:n James Mattisin kanssa: Puhuimme rauhasta, emme hävittäjäkaupoista tai sotaharjoituksista … ”


Allekirjoittaneen kommentti:
Miten voidaan puhua rauhasta maailman sotivimman valtion [6 puolustusministerin ja kenraalin kanssa? Afganistanin veteraani Mattis, ja itse US hyökkäys Afganistaniin alkoi 2001, ja jatkuu yhä ... Olemme osapuoli tuossa sodassa [7, joka on samalla Nato-operaatio.

Seuraavana valhein aloitettu raju US hyökkäys oli Irakiin 2003 - , sota jatkuu ja samalla syntyi ISIS-järjestö [8. Seuraavana Libya 2011. Sitten Syyrian US rynnäköt, alkaen jo 2013, salaisena CIA operaationa [9 ja ilman mitään kansainvälistä mandaattia. Tuntuu kornilta, että puhutaan rauhasta maailman sotaa käyvimmän valtion kanssa. US presidentti Donald Trump: ”Tuhoamme koko Pohjois-Korean jne .[LINK] ..”


UPI – FIIA Ulkopoliittinen instituutti – oivalsi Kuolan niemimaan ja Leningrad oblastin merkityksen

Tutkija Charly Salonius-Pasternak kiteytti fiksusti maantieteelliset kohteet, mutta unohti että todellisuus voisi olla juuri päinvastoin – siis hyökkäyssuunnan osalta. West trolling media ja useat selittelijät kuin vähemmistöpoliitikot esittävät aina Venäjän hyökkääjäksi tai hyökkääjäkandidaatiksi. Tässä kohtaa on hyvä miettiä meneillään olevat sodat, konfliktit ja uhoamiset – vaikkapa Korean niemimaalle.

Ote Salonius-Pasternakin haastattelusta:
” … – Yhdysvalloille tärkeintä on varmistua siitä, että Suomi kykenee hoitamaan oman tonttinsa, tutkija toteaa.
Salonius-Pasternak muistuttaa Suomen strategisesta sijainnista. Suomi on lähellä kahta Venäjälle taktisesti tärkeää kaupunkia, Pietaria ja Murmanskia. Yhdysvallat pyrkiikin vahvistamaan Suomea niin paljon kuin mahdollista.
Niin kauan kuin Suomi pitää tämän koko alueen, Venäjä joutuu miettimään, missä ja miten käyttää joukkoja, sanoo Salonius-Pasternak … ”


Allekirjoittaneen kommentti:
... UPI-FIIA tutkija ei näytä hoksaavan sitä toista vaihtoehtoa, jonka kansalaiset näkevät 59 prosentin voimalla. Suomi on ponnahduslauta Salonius-Pasternakin kaavailuissa, eli US/ Naton ollessa matkalla Kuolaan ja Pietariin.

Samalla tässä paljastuu syy, miksi meille vängättiin Nato-Isäntämaa pöytäkirjakin, alustaksi muille etapeille jengattaessa meitä Natoon. Sinällään on tunnustettava, että UPI- Charly on hoksannut Murmanskin, sanomatta sitä todellisuutta kuitenkaan ääneen. Todellisuus on Kuolan niemimaan strategisten ydinsukellusveneiden tukikohdat [** ...”


Suomi ei halua Natoon, mutta Sauli Niinistö ajaa neuvottelijan ja jopa välittäjän roolia

Presidentti Sauli Niinistö tapasi tänä vuonna kaikki kolme suurvaltajohtajaa – joka on harvinainen saavutus, ehkä meidän 100V tapahtumalla on jokin vaikutus, mutta kuitenkin henkilökohtaiset tapaamiset antavat presidentillemme arvoa, arvostusta ja jopa kunnioitusta, ja täyden varmuuden toiselle kaudelle ensi vuoden presidentinvaaleista, ellei toiseksi kokenein ulkoministerivuosiltaan oleva Paavo Väyrynen [10 tee täydellistä yllätystä.


Niin, joka tapauksessa Sauli Niinistö voisi kutsua Arktisen neuvoston [11 puheenjohtajamaana kaikki kolme suurvaltajohtajaa keskustelemaan nokeamisen vaikutuksista arktisille alueille – hieno ja ajankohtainen – hyvin neutraali aihe, johon kaikki kolme suurvaltaa syyllistyvät, kuka pidempään, kuka enemmän ja kuka eniten vähentäen ---



Ote:
” … "Presidentti Sauli Niinistö arvioi, että ilmastonmuutoksen torjuntaa voi olla haastavaa pitää esillä Arktisen neuvoston toiminnassa, kun sekä Yhdysvaltain että Venäjän johtajat ovat ilmaisseet epäilevänsä, ettei se olisikaan ihmisen aiheuttamaa … ”


...
West trolling Helsingin Sanomat – toimittaja Kari Huhdan jenkausteksti purkaa harmiaan --- [12

kansakuntamme kertoi selvät luvut – ei Natoon, ja Kari Huhta loukkaantui niin, että luo uhkaa tyhjästä, ettemme pääsekään Natoon, joka onkin kansakuntamme mahtietu ja -hyöty.



Mikäli Sauli Niinistö olisi nyt rehellinen kansalainen kansalaisilleen – sanoisi hän presidentinvaaliväittelyissä, ettemme enää puhu Natosta, vaan keskitymme huolehtimaan siitä, ettei maahamme tule mistään ulkoa rajanaapureitamme uhkaavia sota- ja taistelujoukkoja. Näin luomme vakauden, oman turvallisuutemme ja luottamuksen kaikkiin ilmansuuntiin. Tätä meidän kansa – Suomen kansa haluaa ja toivoo.

--- Otatko Sauli kopin? ---

...
Tekstinumerot:


Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

US VU T BL BL BL FB FB FB BLOG 155439

DOC media jenkaa natoon_07112017.doc – OpenOffice Writer
PVM 07112017

915_8668

Ei kommentteja: