perjantaina, joulukuuta 08, 2017

Saksan johtama liittokunta *







Saksan liittokansleri Angela Merkel on pulassa, hän hävisi vaalit ja joutui anomaan vieläkin enemmän hävinneen SPD' n mukaan hallitusneuvotteluihin. SPD avasi pelin – Se haluaa EU-liittovaltion 2025 mennessä [1 jotka eivät halua, menkööt muualle -kaikuu SPD-johtaja Martin Shultzin liittohuuto!


Saksa yritti kolmantena valtakuntana silloista Mitteleuropa systeemiä, jossa Skandinavia oli osa – ja erityisesti Suomi silloisen maailman yksillä suurimmilla nikkelimalmioilla Petsamon Kolosjoella [2. Mitteleuropa vaikutti jo 1930 -luvulla ja erityisesti ennen Talvisotaa ja varsinkin Jatkosotaa edeltävänä aikana [3.

Suomi on seuraillut Saksaa kautta Suomi 100 aikakautensa, niin kuningashaaveineen 1918, kuin saksalaisen sotakoneen maihinnousuna Hankoon, kun punaisen suomalaiset piti kurittaa nuhteeseen – vankileireineen. Saksa takasi valkoisten voiton sisällissodassamme.

Saksan kolmas valtakunta osaltaan vaikutti Talvisodan päättymiseen ja tuotti meille aseveljeyden myötä hyökkäyssodan kesällä 1941, jonka piti suur–suomalaisina olla vain Kesäsota, mutta se jatkuikin Jatkosodaksi –

viimeisen kerran valtakunnankansleri Adolf Hitler auttoi meitä kesällä 1944 [4, kun Venäjän generalissimus Josif Stalin pääsi ”yllättämään” - Hitler tuotti muun muassa Lento-osasto Kuhlmeyn Imatran Immolaan – Kuhlmey pudotti miehineen kesän 1944 Stalinin suurhyökkäyksen torjunnan kokonaisilmapommilastista noin puolet.




Saksa auttoi vielä 1990 -luvun taloutemme draamakahinoissa, kun olimme konkurssin partaalla [5 – valuutat olivat lopussa ja velat painoivat päälle. Saksa tuli apuun ja pörssisalissa kaikui meklareiden helpottunut huuto: ”Otto tuli apuun[6 -

näin Saksa on meitä auttanut, ja nyt jälkeenpäin tarkasteltuna sen suurimman avun – Hitlerin tarjoaman hyökkäämättömyyssopimuksen - torjuimme keväällä 1939, mikä olisi estänyt Talvisodan syttymisen [7. Se siitä – loppu on siltä osin sitten historiaa.

En nyt – kun Saksa tähtää SPD' n myötä liittovaltioksi jo 2025?





Olemme olleet nöyriä Saksan seurailijoita

Nykyinen presidentti Sauli Niinistö kannattaa yhteiseurooppalaista puolustusta, eli EU-armeijaa, jota ei tule, vaan se on keino viedä enemmistövastusteiset suomalaiset Natoon, sillä EU on jo Naton ”miehittämä” - eikä Naton rinnalle mitään uutta armeijaa perusteta, ellei … ! **

Mikäli Yhdysvaltain presidentti Donald Trump jatkaa EU-Europasta eriävää maailman politiikkaa – viimeisenä Israelille Jerusalemin tunnustaminen sen pääkaupungiksi [8 – EU ei tätä sulata.

** Mikäli eripura jatkuu, voi Saksa haluta USA' n, maailman sotineimman valtion [9 ulos eurooppalaisesta puolustuksesta – ehkä Saksa voisi olla niin radikaali, että se haluaisi korvata USA' n Venäjällä [0, jolloin se viimeinenkin Euroopan tekaistu ja lietsottu sotilaallinen uhka poistuisi!


Mitteleuropa B



Entä liittovaltiokehitys Suomelle?

Olemme EU-Euroopan Kainuu, halventamatta mitenkään kainuulaista elämänlaatua ja -vireyttä. Edustamme EU-Brysselissä noin kolmen prosentin äänestysvoimaa, ja jos 85% määräenemmistösääntö tulee käyttöön – putoamme vaikuttajien joukosta kuin se kuuluisa eno veneestä.

Auttaako Saksa tuon liittovaltioistumisen jälkeen enää meitä – olemmeko heidän silmäterä, vai saammeko ”rangaistuksen valtiopetoksestamme” pakon edessä vuodelta 1944, kun rikoimme C.G.E Mannerheimin vaatiman ja presidentti Risto Rytin tekemän sopimuksen [kuva 1] Hitlerin kanssa – sopimushan toi meille sen ratkaisevan avun Stalinin kesähyökkäyksen 1944 torjumiseksi.


Entä nyt, kun presidentinvaaleihin todennäköisesti astuu myös Paavo Väyrynen?

Väyrynen on ehkä kuuluisin EU-, euro- ja natovastustaja, Paavo huomaa ainoana, että EU-eurooppalaiset sotavoimat ovat vain esiaste meidän viennissämme väkisin kansakuntamme tahdon vastaisesti lännen sotakoneen Naton jäseneksi, asevarikoksi ja huonoimmillaan taistelualustaksi.


Oletko sinä liittovaltiokehityksen kannattaja?

sen me jo tiedämme että vajaa vuosi sitten tehdyn tutkimuksen mukaan noin 40 prosenttia kansakunnastamme olisi valmis hylkäämään Euroopan Unionin ***.

Tuoko Väyrysen ehdokkuus nyt väylän ilmaista halua vastustaa EU' ta, euroa ja Natoa, ehkä jopa EU-sotakonetta?


*
[U][2011] ” … On meneillään globaalitalouden työn uudelleen jaon taistelu

(Puhutaan kiinalaisten vuosisadasta)
Itäinen toveri haluaa omansa, sen mikä hänelle maapallollisessa tasajaossa kuuluu. Tasajaolle on vain yksi este - se on ahneus, joka on geenistöön istutettu pyrkyryytenä viedä perimäänsä eteenpäin ja sehän istuu lujassa. Antaa istua - sille on yksi este ja rajoite, se on reviiripuolustus, jolla ahneus rajataan pienempään hallittavaan muotoon.

Vuosimiljoonainen muu kuin ihmiseläinkunta on rakentunut tehokkaasti reviiripuolustukseen, jossa kulkevat tiukat rajat. Näiden rajojen taakse ei ole pääsäännön mukaan kurkittu, vaan rajan takainen on toisten asia ja elämä.

Sota on aina rajakysymys
Konfliktit rajoilla ovat ihmisperäiselle eläinkunnalle myöskin tuttuja. Rajoja on ylitelty ahneuden, elintilan ja veden kuin naaraidenkin haennassa. Nyt on ollut muotia hakea rajojen takaa kokemuksia, oppia sekä raadollisemmin raaka-aineita, energiaa ja työvoimaa.

On vallalla EU-eurooppalainen vapaa liikkuvuus - ilman reviirirajoja [schengen 2]]. Liikkuvuus sotkee veren, tavat, geenit sekä uskonnot, kulttuurit ja historian. Sota on näin valmis ja tuo sota syttyy vääjäämättä 3]. Sopeuma ei ole niin liukas liikkumaan kuin markkinatalouden ympäristösyöpänä leviävät tavara- ja pääomavirrat.

Nyt haikaillaan vastuuta ja vastuun jakamista
- siihen tarvitaan uusia lisämaksumiehiä. Vastuunjakaminen on kuin vakuutus ja jälleenvakuutus. Ostetaan ja myydään vastuuta muilta, antamalla jotain, jotta saadaan velalle (joka muodostuu yhteiseksi velaksi) jakajia. Turkkia hamutaan EU-Eurooppaan - se toisi talousyhteenkuuluvuutta 78 miljoonan ihmisen verran lisää - miltei Saksan verran (82,3 miljoonaa) ja Brysselin valtatuolit menisivät uusjakoon - perinteelliselle reviirille tulisi uhka, vai tulisiko?

Me tarvitsemme voimaa, tuotannon ja kulutuksen lisävoimaa
  • näin huutavat talousoppineet. Kiina on maailman suurin valtio - se on ylihuomenna suurempi tasajako-oppien mukaisesti kuin USA ja koko EU-Eurooppa - tämän vuoksi meidän eu-eurooppalaisten on lisäännyttävä likelle miljardia ihmistä, jotta olisimme tasapainottava kokonaistoimija Kiinan nousulle. On jo selvää, että Kiina ajaa USA:n ohi - USA populaatiosuhde on vain 0,309/6,95, kun se Kiinalla on 1,43/6,95 meillä EU:ssa 0,50/6,95 ja Suomessa 0,00539/6,95.
On kysymys väestö- eli kuluttajamäärästä [W], joka kantaa yhteisesti vastuuta, ettemme syö ympäristöämme loppuun.

Nyt ympäristökyky tasapainoravinnekierron osalta loppuu jo lokakuun aikana,
jolloin vuotuinen normaali biosfäärillinen kierrossa oleva kasvu on kaluttu - loppuvuosi menee syötäessä varantoja, jotka eivät uusiudu kokonaan lyhyellä aikavälillä. Me euro-eurooppalaiset syömme niin paljon, jotta jos kiinalaiset ja intialaiset tekisivät samoin, ei meille jaettavaa sitten jäisikään … ”

...
Tekstin numerointi
[7 ~ https://areena.yle.fi/1-3788517Antti Hietalahti: Talvisodan salainen strategia – Otava 2016
[8 ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005482534.html – US pr. Trump: Jerusalem –



Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 157638

DOC saksajohteinen_liittokunta_08122017.doc – OpenOffice Writer
PVM 08122017 – 9:40

957_8286

Ei kommentteja: