keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2018

Kansakunnan vihollinen – suursotaharjoitus väärässä paikassa






Nyt vielä toistaiseksi puolustusministeri Jussi Niinistö ajoi käärmeen pyssyyn – sai houkuteltua presidentti Sauli Niinistön hyväksymään suurtaisteluharjoitukset Suomeen [1väärään paikkaan, väärään aikaan ja väärien kumppanien kanssa. Jussi Niinistö leikkii tulella ja on näin saatava poistettua vastuupostiltaan ---

... Nyt tehtiin raskaista raskain virhe. Jussi Niinistö on saatava vaihtoon, hän on kansalliselle turvallisuudelle suuri uhka. Jussi on parempi sotahistorian tutkijan roolissa (siellä ei voi tehdä reaaliaikavirheitä – kuten nyt!), mutta väärä mies näin tärkeään tehtävään, ajamaan vinoutunutta käsitystään suomalaisesta turvallisuustarpeesta.


Tänään Sipilän hallitus saa entistä huonompia kansalaisarvioita! [2

Hallitus on kaadettava. Suomen kansan on päästävä valitsemaan uusi eduskunta, jo ennenaikaisesti. Jussi Niinistön puoliväkisin ajama vaarallinen suurtaisteluharjoitus on eliminoitava; se ei kuulu tänne idän ja lännen vedenjakajalle.


Meillä ei ole varaa 'jussiniinistömäiseen' uhoon

Meidän rooli on olla sotilaspoliittisesti liittoutumaton ja meille paras rooli on välittäjän rooli esimerkiksi Korean niemimaalle [3.

Nyt on koottava kansallinen voimakeskittymä poistamaan kansakunnalle haitalliset ministerit uhkana kansalliselle turvallisuudelle. Puolustusministerin ajama suurtaisteluharjoitus oli toinen raskas virhe, ensimmäinen oli Nato-isäntämaa pöytäkirja.


Nyt kannustetaan kansakuntaa vastustamaan meille suomalaisille kohtalokasta virhettä

Kansa toimikoot tarpeellisella tavalla omaksi edukseen. Poliitikot ovat tämän tyyppisissä kansalaisvastaisissa toimissa "kulutustavaraa ja näin vaaleissa vaihtokelpoisia kertakäyttöyksilöitä"!


On aika yhdistää voimat ja saattaa Suomi sille raiteelle, missä olemme saaneet elää yli 70 vuotta täyttä rauhan aikaa – meillä ei ole nyt varaa raskaisiin virheisiin, joita nyt syntyy tietämättömien ja ymmärtämättömien yksipuolisista puolisokeista ajatusmaailmoista.




Viitteet:
[2 ... Sinisten rooli kalvaa suomalaisten luottamusta politiikkaan. Epärehellistä peliä Keskustalta ja Kokoomukselta. Demareiden Antti Rinne ja ikipoliitikko Paavo Väyrynen kiittävät ja hymyilevät! Olisiko aika muuttaa puoluepolitiikan suuntaa? Kansalaispuolue on oiva aihio ja sen myötä sotakirveet haudataan (toivottavasti) - kaikin osin; joskus yksityiset intressit väistyvät yhteisen edun ja hyödyn edestä ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005649307.htmlOte linkin alta: ” … Kolme viidestä suomalaisesta katsoo Juha Sipilän hallituksen toimineen vähintään melko huonosti – vain kuusi prosenttia pitää hallitusta hyvänä. Tulevista kolmista vaaleista vain eduskuntavaalit kiinnostavat yli puolta suomalaisista … ” -toivottavasti ennenaikaiset eduskuntavaalit! (allekirjoittaneen lisäys)




Kansalaiskirjoittaja Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 166717

DOC suursotaharjoitus_20042018.doc – OpenOffice Writer
PVM 20042018 – 14:46

351_3207




Ei kommentteja: